De Praktijk, groepspraktijk huisartsen Asper dorp

 

 

Wat?

In de dorpskern van Asper hebben drie huisartsen zich aan elkaar verbonden en er een groepspraktijk opgericht die functioneert onder de naam ‘ De Praktijk ‘ . Zij hebben een huisarts in opleiding onder hun hoede en kunnen beschikken over 2 praktijkassistentes die dagelijks de mensen te woord staan aangaande afspraken en administratieve vragen. Uitgebreide informatie kan u bovendien vinden op https://websites.mijndokter.be/depraktijk

Wanneer?

Elke werkdag van 8u30 tot 19u00.

Voor wie?

Iedereen kan beroep doen op ons voor alle medische problemen binnen de eerstelijns gezondheidszorg. Binnen de structurele mogelijkheden van onze praktijk proberen wij voor elkeen een oplossing te bieden. Elke arts afzonderlijk heeft zijn specialiteiten maar blijft in de eerste plaats een aanspreekpunt voor elke patiënt.

Patiënten die zich niet naar de praktijk kunnen begeven, proberen we ook te helpen door bij hen aan huis te komen.

Kostprijs?

De kostprijs van een consultatie is niet zomaar in één ‘ vaste ‘ prijs uit te drukken. Er is een verschil in prijs afhankelijk van verscheidene factoren ( consultatie in kabinet of huisbezoek, dag- of avondconsultatie, weekend- of nachtdienst,…). Het Riziv bepaalt de tarieven en voorziet ook in terugbetaling via de mutualiteit van de patiënt. Wij staan ter beschikking om jullie alle info dienaangaande te verstrekken. Op www.riziv.be zijn alle officiële tarieven terug te vinden.

Hoe aanvragen?

  1. Je belt op het nummer 09/384.15.17 en de praktijkassistente   ( of bij afwezigheid één van de dokters zelf ) geeft u een afspraak.
  2. U kan zelf online een afspraak maken via www.afspraken.be waar je zelf de arts kan kiezen bij wie je een afspraak wil maken.

Aanbieder?

  • Dokter Valerie Vansteenbrugge
  • Dokter Inge Mahieu
  • Dokter Eddy Bracke
  • Huisarts in opleiding Anke Lagrou

Contactpersoon?

Monia De Boel // Rosanne Van De Vijver ( praktijkassistentes)
Steenweg 88 A
9890 Asper 
09/384.15.17