Dr. Mario Dekens

 

 

Wat?

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

 Uitgebreide informatie kan u bovendien vinden op http://www.mariodekens.be.

Wanneer?

Elke werkdag van 8u20 tot 10u.
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 18u-19u.
Zaterdag volgens afspraak.

Maandagvoormiddag vrije consultatie, andere momenten steeds op afspraak

Voor wie?

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere.

Kostprijs?

De kostprijs van een consultatie is niet zomaar in één ‘ vaste ‘ prijs uit te drukken. Er is een verschil in prijs afhankelijk van verscheidene factoren (consultatie in kabinet of huisbezoek, dag- of avondconsultatie, weekend- of nachtdienst,…). Het Riziv bepaalt de tarieven en voorziet ook in terugbetaling via de mutualiteit van de patiënt. Wij staan ter beschikking om jullie alle info dienaangaande te verstrekken. Op www.riziv.be zijn alle officiële tarieven terug te vinden.

Hoe aanvragen?

  1. U belt op het nummer 055/ 33 66 66 voor een afspraak.
  2. U kan zelf online een afspraak maken via www.afspraken.be.

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Aanbieder?

  • Dokter Mario Dekens
    Huisarts – Brevet Acute Geneeskunde - Kleine Chirurgie

Contactpersoon?

Dokter Mario Dekens
Nijverheidsstraat 13
9890 Dikkelvenne
09/ 384 01 04